, , , , ,

Crema-gel Zero Defecte Sebo Vegetal Yves Rocher || REVIEW

13:45


Bună fetelor! Astăzi este ultima zi de vară din anul acesta. Nu știu ce pot spune despre vara aceasta, decât că trecut prea repede și nu am făcut nimic. În schimb mi-am cumpărat foarte multe vara asta, mai ales la capitolul beauty și astăzi o să vă arăt o cremă care a intrat cu păși timizi în rutina mea de îngrijire a tenului. Este vorba de o cremă Yves Rocher din gama Sebo Vegetal și anume Crema Gel Zero Defecte


Ce promite acest produs? Gelul cremă Zero defecte Sebo Vegetal promite că absoarbe excesul de sebum și închide porii, netezește și hidratează porii timp de 24h și are o textură proaspătă de gel. 
  
Părerea mea  
În primul rând se ne legăm de ambalaj. Între timp ( la o diferență de o lună ) văd că ambalajul produsului pe site a fost schimbat. Acum arată mai simplu și mai calitativ. La "versiunea" mea de ambalaj, borcănașul este făcut dintr-o sticlă rezistentă cu capac de plastic.  
  
Mirosul acestui produs a fost primul lucru care m-a dat pe spate, miroase a pepene galben, miroase divin, fresh. Textura acestei creme este o combinație între cremă și gel. Este un pic mai vâscoasă, să zicem, decât o cremă obișnuită din comerț. Nu prea am găsit review-uri pentru această cremă și efectele sale, deci sper să fie de folos acest review pentru viitor. 
  
Folosesc această cremă de o lună de zile (mai mult sau mai puțin) și o folosesc strict ca și cremă de zi, dimineața, înainte de a-mi aplică maglavaisul pe față.Nu știu ce să zic în legătură cu absorbitul excesului de sebum, pentru că eu oricum mă demachiez în fiecare dimineață, deci pornesc cu față fresh. Întradevăr micșorează porii (nu închide) și matifiaza fața, dar doar pentru câteva ore. Este o bază foarte bună pentru fondul de ten, concelear, etc. De hidratat, hidratează destul de bine, dar nu extraordinar pentru că nu este o cremă grasă. 
  
Mi se pare o cremă foarte bună pentru orice vârstă, mai ales pentru tenul cu coșulete& probleme. Faptul că nu conține parabeni este un mare plus și mirosul este demențial. 
  
 De găsit, o puteți găsii aici. Mie mi s-a părut o investiție bună și aș recumpara-o. 
Ce părere aveți? Voi ați încercat creme de la Yves Rocher? 
  
Vă invit să îmi spuneți părerea voastră în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe facebook
  
Vă pup, 

You Might Also Like

0 comentarii

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.